Logo Sim Only Maandelijks Opzegbaar

Zelf je abonnement samenstellen bij Sim Only maandelijks opzegbaar

Maandelijks opzegbaar

Zelf je Sim Only samenstellen

21 januari 2016

Het is bij sommige providers mogelijk om je Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement zelf samen te stellen. Zo kan je het abonnement precies afstellen op je persoonlijk verbruik.

Stel zelf je abonnement samen voor Sim Only maandelijks opzegbaar

Voor sommige providers is het gebruikelijk om een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement aan te bieden op basis van een vaste pakketsamenstelling. Dit zijn complete pakketten waarbij het aantal belminuten en MB’s aan elkaar gekoppeld zijn. Het is bij deze abonnementen niet mogelijk het aantal belminuten en de internetbundel los van elkaar aan te passen. Vodafone, Ziggo, Robin Mobile en Tele2 bieden Sim Only maandelijks opzegbaar abonnementen aan op basis van zulke vaste pakketten.


Er zijn ook providers die het mogelijk maken om je Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement zelf samen te stellen. Door je Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement samen te stellen kan je zelf het aantal belminuten en de hoogte van je internetbundel bepalen. Dit is erg handig wanneer je nog maar af en toe belt, terwijl je erg veel gebruik maakt van internet op je telefoon, of andersom.

Sim Only maandelijks opzegbaar waar je zelf je abonnement samen kan stellen

Het zelf samenstellen van je sim only maandelijks opzegbaar abonnement is mogelijk bij Ben, Youfone en Simyo. In de onderstaande tabel worden deze providers met elkaar vergelijken. Bij deze vergelijking is uitgegaan van een gemiddeld verbruik van 250 tot 300 belminuten en 1000 tot 1500 MB internet.

Provider

Data

SMS / Belbundel

Maandprijs

Logo Ben

1000M MB, 3G

300 MIN/SMS

€ 12,50

Logo Youfone

1500M MB, 3G

250 MIN/SMS

€ 15,-

Logo Simyo

1000M MB, 3G

300 MIN/SMS

€ 18,-

Ben is de goedkoopste mobiele provider waar je zelf je Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement kan aanpassen. Voor € 12,50 per maand krijg je 300 belminuten en 1000 MB internet. Het is ook mogelijk je internetbundel te verhogen naar 1500 MB. Dan betaal je € 14,- per maand.

Na Ben is Youfone de goedkoopste aanbieder van een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement die je zelf samen kan stellen. Deze kost € 2,50 per maand extra en je krijgt minder belminuten, maar wel een hogere databundel dan bij het abonnement van Ben. Bij Simyo betaal je € 18,- per maand voor hetzelfde aantal belminuten en MB’s als bij het Ben Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement.

Je persoonlijke keuzes voor het aantal belminuten en de grote van je databundel kunnen ervoor zorgen dat providers Youfone of Simyo goedkoper zijn dan Ben. Het is daarom aan te raden om de Sim Only maandelijks opzegbaar abonnementen van de 3 providers nogmaals met elkaar te vergelijken, nadat je jouw persoonlijke voorkeuren voor het abonnement zelf hebt ingesteld.