Logo Sim Only Maandelijks Opzegbaar

Youfone viert 10-jarig bestaan met gigantische aanbiedingen

Sim Only provider Youfone bestaat 10 jaar

Youfone viert 10-jarig bestaan

2 februari 2018

Sim Only provider Youfone bestaat 10 jaar en viert dit met leuke aanbiedingen. De komende maanden zal de provider aan zowel nieuwe als aan bestaande klanten, verschillende cadeautjes uitdelen.

Youfone start het ‘Youbileum’ meteen met een gigantische aanbieding. Vanaf 1 januari trakteert de Sim Only provider nieuwe klanten op een bundel van 10 GB voor maar 10 euro. Nooit eerder bood een provider zijn klanten zoveel GB voor zo’n lage prijs aan.

Youfone jubileum

Youfone heeft al 10 jaar lang de beste deals op het gebied van Sim Only abonnementen. Daarnaast biedt de provider sinds oktober 2017 ook internet en tv aan via Youfone TV. Youfone wil dit succes vieren en pakt daarom de komende maanden groots uit.

10 GB Deal

Vanaf 1 februari zullen nieuwe klanten bij het afsluiten van een Sim Only abonnement bij Youfone, worden getrakteerd op de eerste aanbieding. Zo kost een bundel van 10 GB geen € 17,50 maar tijdelijk slechts € 10,-. Wanneer je dit combineert met 100 belminuten / SMS’jes, heb je jouw Sim Only abonnement al voor € 13,- per maand.

Provider

Aanbieding

Data

Snelheid

Maandprijs

Logo Youfone

Verjaardagsdeal

10 GB

4G internet

€ 10,- p.m.

Youfone biedt naast 2 jaar contracten ook maandabonnementen aan. Met Sim Only maandelijks opzegbaar ben je flexibel en goedkoper uit dan wanneer je een abonnement met je telefoon afsluit. Je betaalt voor een maandelijks opzegbaar abonnement bij Youfone 1 euro per maand meer voor de databundel. De eenmalige aansluitkosten bedragen € 14,95.

Verdere aanbiedingen

Het blijft echter niet bij één aanbieding. De komende maanden zal Youfone cadeautjes uit blijven delen. In de zomer belooft de provider dat bestaande klanten aan de beurt zijn. Houdt hiervoor reclamespots op televisie, posters op stations en langs de snelwegen en Social Media in de gaten.