Logo Sim Only Maandelijks Opzegbaar

Tele2 abonnementen nu altijd maandelijks opzegbaar

Tele2

Sim Only van Tele2 altijd maandelijks opzegbaar

31 januari 2017

Tele2 heeft bekend gemaakt dat ze vanaf 1 februari standaard een Sim Only maandelijks opzegbare abonnementsvorm gaan hanteren voor nieuwe klanten. Daarbij worden sommige databundels uitgebreid.

Meer data voor hetzelfde geld

Daar waar meestal prijsstijgingen gepaard gaan met het uitbreiden van databundels is dat niet het geval bij Tele2. De Sim Only maandelijks opzegbare provider verhoogd twee bundels zonder prijsstijging.


• 4GB 5GB

• 8GB 10GB


Tele2 stelt dat ze deze wijzigingen doorvoeren omdat ze bij hun klanten merken dat hier behoefte aan is bij deze grotere bundels. Mocht je dus een van deze twee bundels hebben dan kan je binnenkort een hoger dataplafond verwachten. Daarbij stelt de provider dat klanten behoeften hebben aan meer flexibiliteit die de maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen aanbieden.

Provider

Mogelijkheden

Extra’s

Maandprijs

Logo Tele2

5.000 MB 4G

Onbeperkt MIN/SMS

€ 22,-

Logo Tele2

10.000 MB 4G

Onbeperkt MIN/SMS

€ 26,-

4G toestel nodig voor Tele2 abonnement

Als je gebruik wilt maken van de Tele2 Sim Only abonnementen, dan moet je toestel 4G ready zijn. Tele2 voert deze voorwaarden door omdat zij voor 3G gebruikers het T-Mobile netwerk moeten gebruiken en dit kost extra financiële middelen. Op de lange termijn plukken klanten van Tele2 hier de vruchten van doordat Tele2 bespaart op kosten door alle klanten aan te sluiten op het eigen 4G netwerk.


Mocht je in een gebied zitten waar geen 4G dekking is, maar wel 3G dekking, dan zal je alsnog automatisch overschakelen naar 3G en gebruik maken van het T-Mobile netwerk. Het is dus niet zo dat je zonder een mobiele internet verbinding komt te zitten. Om nieuwe klanten tegemoet te komen biedt Tele2 al 4G toestellen aan vanaf 25 euro. Huidige klanten hebben niet te maken met de nieuwe voorwaarden.