Logo Sim Only Maandelijks Opzegbaar

Sim Only maandelijks opzegbaar met onbeperkt bellen

Onbeperkt bellen

Sim Only maandelijks opzegbaar met onbeperkt bellen

5 februari 2016

Wanneer je veel belt met je sim only maandelijks opzegbaar abonnement is het mogelijk een bundel te nemen waarmee je onbeperkt kan bellen.

Er worden verschillende Sim Only maandelijks opzegbaar abonnementen aangeboden door providers waarvan de databundel en belbundel variëren. Als je veel belt is met name de grootte van je belbundel van belang. Het kan zijn dat je zo veel belt dat je bijna iedere maand door je belminuten heen bent. Je moet dan per sms/belminuut betalen en deze kosten buiten je bundel kunnen flink oplopen.


Wanneer je regelmatig door je belminuten heen bent is het verstandig om te kijken naar een abonnement met onbeperkt bellen. Je hoeft je dan nooit meer zorgen te maken dat je over je belminuten heen gaat.

Onbeperkt bellen met Sim Only maandelijks opzegbaar

Als je voorkeur uitgaat naar een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement met onbeperkt bellen dan heb je de keuze uit Ziggo, Youfone en Ben. De providers Simyo, Tele2 en Vodafone bieden geen abonnementen aan met onbeperkt bellen. Bij Simyo is het wel mogelijk om een grote sms/belbundel te nemen van 1250 minuten.

Provider

Data

SMS / Belbundel

Maandprijs

Logo Ziggo

4500 MB, 4G

Onbeperkt

€ 30,-

Logo Youfone

5000 MB, 3G

Onbeperkt

€ 30,-

Logo Ben

3000 MB, 3G

Onbeperkt

€ 30,50

In de bovenstaande tabel komen Ziggo en Youfone naar voren als goedkoopste mobiele providers met een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement. Ziggo biedt een compleet pakket aan met onbeperkt bellen, een databundel van 4500 MB en 4G internet. Ook de abonnementen van Youfone en Ben die worden weergegeven in de tabel hebben hebben beide een grote databundel, welke vergelijkbaar zijn met de databundel van Ziggo.

Het voordeel van de Sim Only maandelijks opzegbaar abonnementen van Youfone en Ben is dat je deze zelf samen kan stellen. Je kan dus kiezen voor onbeperkt bellen en daarnaast ben je vrij om zelf de grootte van je databundel te bepalen. Dit is handig wanneer je veel belt, maar weinig gebruik maakt van het internet, omdat je op deze manier niet veel hoeft te betalen voor MB’s die je niet gebruikt.