Logo Sim Only Maandelijks Opzegbaar

Sim Only maandelijks opzegbaar met grote internetbundels

Maandelijks opzegbaar met internet

Sim Only met grote bundels

15 juli 2016

Een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement met een grote internetbundel kan handig zijn voor mensen die veel gebruik maken van internet. Doordat je een Sim Only abonnement zelf samen kan stellen, kan je aangegeven wat goed bij je past, Zoals de hoeveelheid data die je per maand verbruikt.

De beste abonnementen bij veel dataverbruik

Nederlanders gebruiken steeds meer MB’s per maand. Uit de telecommonitor blijkt dat het gemiddeld verbruik in Nederland in 2015 rond de 541 MB per maand lag. Inmiddels verbruiken Nederlanders met mobiel internet gemiddeld 900MB per maand. Dit betekent dat het verbruik binnen een jaar bijna is verdubbeld. Provider spelen hier op in en bieden steeds vaker grotere internetbundels aan. Kosten die gemaakt worden buiten de internetbundel zijn vaak erg hoog en het is daarom aan te raden om een grote bundel aan te schaffen. In de tabel worden de providers getoond met daarbij de hoeveelheid data, of de provider 4G aanbiedt en wat de prijzen zijn. De providers staan geordend op prijs.

Provider

Data

4G

Prijs grootste bundel

Logo Ben

5000 MB

€ 1,-

€ 13,-

Logo Youfone

2500 MB tot onbeperkt

€ 1,-

€ 22,-

Logo Simyo

8000 MB

Standaard

€ 24,-

Logo Tele2

2 GB tot onbeperkt

Standaard

€ 26,-

Logo Vodafone

3 GB

Standaard

€ 20,-

Een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement met onbeperkt internet wordt aangeboden door Tele2 en Youfone. Wanneer je voordelig uit wil zijn per maand, en veel wilt internetten, is het aan te raden om een Sim Only maandelijks opzegbaar aan te schaffen bij Ben. Zij bieden veel data voor een goedkope prijs.


Een grote databundel klinkt fijn, dat is het ook. Echter hangt het er vanaf waar je gebruik van maakt hoe hard de data opgaat. Wanneer er 5 minuten naar een Youtube fimpje wordt gekeken kost dit 10MB. Als je 7 keer je Facebook checkt kost dit 21MB per dag. Wil je echter Spotify streamen, dan gaat het hard. Een uur naar Spotify luisteren kost 42MB. Het is daarom van belang om goed stil te staan bij wat je precies op internet wilt doen met je telefoon.


Wanneer je denkt niet veel data te verbruiken per maand is het aan te raden om voor Ben of te kiezen. Ben biedt een lage prijs voor 3GB data per maand.