Logo Sim Only Maandelijks Opzegbaar

Sim Only maandelijks opzegbaar met het beste netwerk

Maandelijks opzegbaar met beste netwerk

Sim Only met het beste netwerk

15 maart 2016

Als je een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement gaat aanschaffen, is het belangrijk om te weten welke providers een goed netwerk hebben. Zo voorkom je dat je bijvoorbeeld geen dekking of langzaam internet hebt.

Beste dekking voor een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement

Provider Vodafone biedt de beste 4G dekking aan voor een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement. Alleen de providers KPN en T-mobile bieden een betere landelijke 4G dekking aan, deze bieden echter geen maandelijks opzegbare abonnementen aan. T-mobile en KPN bieden wel maandelijks aanpasbare abonnementen aan. Je zit bij KPN en T-mobile wel vast aan je bundel, maar kunt deze elke maand wijzigen. Let bij KPN op dat je de bundel niet lager kan aanpassen dan waarop je bent ingestapt. Bij T-mobile kun je de bundel wel verlagen maar ook geheel uitzetten. Wanneer je bij T-mobile de bundel geheel uitzet, betaal je standaard € 10,- per maand. In de onderstaande afbeeldingen zijn de dekkingskaarten per provider te zien.

dekkingskaart KPN
dekkingskaart T-Mobile
dekkingskaart Vodafone
dekkingskaart Tele2

Als je een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement gaat aanschaffen, is het belangrijk om te weten welke providers een goed netwerk hebben. Zo voorkom je dat je bijvoorbeeld geen dekking of langzaam internet hebt.

Sim Only maandelijks opzegbaar met het beste abonnement

Omdat er nauwelijks verschil zit in het netwerk van de vier grootste providers in Nederland, is het belangrijk om te kijken wat voor een sim only maandelijks opzegbare abonnementen de providers aanbieden. T-mobile en KPN bieden, zoals eerder vermeld, enkel aanpasbare abonnementen aan.


De twee providers met het beste netwerk voor maandelijks opzegbare abonnementen zijn Vodafone en Tele2. Vodafone biedt drie verschillende maandelijks opzegbare abonnementen aan. De meest goedkope bundel is verkrijgbaar voor € 5,- per maand, hiervoor krijg je 200 MB internet en twintig belminuten of sms’jes. Mocht je een abonnement willen met een kleine bundel, dan is Vodafone een goedkope optie. Let wel op dat dit abonnement met 3G internet is, de overige abonnementen zijn met 4G internet. In de onderstaande tabel is een overzicht te zien van de beste Sim Only maandelijks opzegbare abonnementen.

Provider

Bel/sms bundel

Data

Maandprijs

Logo Vodafone

50 MIN/SMS

500 MB

€ 10,-

Logo Vodafone

100 MIN/SMS

1000 MB

€ 15,-

Logo Tele2

100 MIN/SMS

1000 MB

€ 11,-

Logo Tele2

Onbeperkt

4000 MB

€ 22,-

Vodafone biedt minder voordelige abonnementen aan in vergelijking met Tele2. Zij bieden echter wel een iets betere dekking aan. Tele2 biedt voordelige Sim Only maandelijks opzegbare abonnementen aan met een grote bundel. Zo krijg je voor € 11,- per maand 1000 MB internet en 100 belminuten/sms’jes. Al met al behoren de vier grootste providers van Nederland, KPN, T-mobile, Vodafone en Tele2, tot de beste providers van Europa. Voor een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement is het aan te raden om te kiezen voor Vodafone of Tele2. Mocht je geen 4G dekking hebben bij Tele2, dan wordt je automatisch en gratis overgezet naar 3G internet.