Logo Sim Only Maandelijks Opzegbaar

Maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen

De voordelen van Sim Only maandelijks opzegbaar

Maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen

Ben jij opzoek naar een flexibel Sim Only abonnement? Kies dan voor maandelijks opzegbaar. Een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement kun je iedere maand opzeggen. Daarnaast zit je hiermee niet vast aan een contract van 1 of 2 jaar.

Sinds enkele jaren zijn Sim Only abonnementen erg populair. Wanneer je een telefoon hebt die nog goed werkt, is het goedkoper om een Sim Only abonnement af te sluiten dan een abonnement waarbij je ook voor het toestel moet betalen. Je kunt een Sim Only abonnement afsluiten met een contractduur van 1 of 2 jaar maar je kunt ook voor Sim Only maandelijks opzegbaar kiezen. Het voordeel hiervan is dat je het abonnement elke maand stop kunt zetten.

Hoe werkt het?

Je kunt een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten als je in het bezit van een simlockvrij toestel bent. Omdat het aanbod van providers groot is, is het handig om eerst te vergelijken. Door je wensen in onze Sim Only vergelijker in te vullen en verschillende abonnementen te vergelijken, bespaar je een hoop geld. Selecteer het aantal belminuten/sms’jes en combineer dit met een databundel naar wens.

Simlockvrij toestel

Voordat je een Sim Only abonnement afsluit, is het handig om te weten of je een simlockvrij toestel hebt. In een simlockvrij toestel kan elke simkaart van iedere provider geplaatst worden. Wanneer je een Sim Only abonnement wil afsluiten maar je toestel een simlock heeft, zul je deze eerst moeten laten verwijderen. Het simlockvrij laten maken van je toestel kan bij de provider waarbij je het toestel hebt aangeschaft. Ook kun je langs gaan bij winkels die hierin gespecialiseerd zijn.

Extra kosten

Let erop dat maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen over het algemeen iets duurder zijn dan hetzelfde abonnement met een langere looptijd. Providers als Ben, Tele2, Youfone en Simyo rekenen voor het maandelijks opzeggen een klein bedrag per maand extra. Robin Mobile en Vodafone YOU zijn gratis maandelijks opzegbaar.


Hieronder een overzicht van alle providers en de eventuele extra kosten per provider.

Provider

Extra voor maandelijks opzegbaar

Logo Robin Mobile

Gratis maandelijks opzegbaar

Logo Vodafone

Gratis maandelijks opzegbaar

Logo Tele2

€1,- extra per maand

Logo Ben

€1,- extra per maand

Logo Youfone

€1,- extra per maand

Logo Simyo

€2,- extra per maand

KPN, T-Mobile en Hollandsnieuwe bieden geen maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen aan maar zijn wel gratis maandelijks aanpasbaar.

Simyo maandelijks opzegbaar

Logo Simyo

Tele2 maandelijks opzegbaar

Logo Tele2

Vodafone maandelijks opzegbaar

Logo Vodafone