Logo Sim Only Maandelijks Opzegbaar

Het goedkoopste Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement

Maandelijks opzegbaar

Het goedkoopste Sim Only maandelijks opzegbare abonnement

26 april 2016

Het goedkoopste Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement kan zeer handig zijn voor als je nog niet zeker weet naar welke provider je over wilt stappen. Door te kiezen voor maandelijks opzegbaar kan je flexibel je contract opzeggen en tijdig overstappen zonder extra kosten.

Stel dat de contractduur van je oude sim only abonnement is afgelopen, dan loopt deze over in een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement. Vaak raak je hierbij de oude kortingsactie kwijt en heb je een relatief duur abonnement. Hier kan je wat aan doen door snel over te stappen naar de goedkoopste maandelijks opzegbare Sim Only. Zo ben je voordelig uit en kan jij je gaan oriënteren op een langer contract met voordelige kortingen.

Goedkoopste Sim Only maandelijks opzegbaar providers

Om je op weg te helpen met het kiezen van een zo voordelig mogelijk Sim Only abonnement, hebben we hieronder de goedkoopste abonnementen op een rij gezet bij verschillende providers. Let op dat dit de maandelijks opzegbare sim only’s betreft met 3G en 4G internet.

Provider

Data

SMS / Belbundel

Maandprijs

Logo Ben

1000 MB, 3G

200 min/sms

€ 9,-
Aansluitkosten € 14,95

Logo Tele2

1000 MB, 4G

100 min/sms

€ 11,-
Aansluitkosten € 10,-

Logo Youfone

500 MB, 3G

100 min/sms

€ 9,-
Aansluitkosten € 12,-

Logo Simyo

200 MB, 3G

100 min/sms

€ 12,-
Aansluitkosten € 14,99

Als je het goedkoopst uit wilt zijn dan is Ben de beste keuze. Zij bieden zeer voordelige maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen aan met 3G internet. De snelheid daarvan is ongeveer 14,4 Mbit. Je kan er ook voor kiezen om voor € 2,- per maand extra deze snelheid te verhogen naar 4G internet met een snelheid van 75 Mbit.

Het beste alternatief voor Ben

Een goed alternatief voor Ben is Tele2. Bij deze provider krijg je standaard 4G internet geleverd. Let wel op dat 4G nog niet helemaal landelijk dekkend is, op de plaatsen waar het wel beschikbaar is lopen de snelheden hoog op tot 225 Mbit/s. Daar waar geen 4G internet bereikbaar is, worden gebruikers overgeschakeld naar 3G internet. Zo blijf je dus wel altijd online bereikbaar.