Logo Sim Only Maandelijks Opzegbaar

De beste Sim Only maandelijks opzegbaar van 2016

Maandelijks opzegbaar

Beste Sim Only van 2016

13 december 2016

In het jaar 2016 zijn de Sim Only contracten met de dag populairder geworden. Veel mensen wachten met het kopen van een nieuw toestel totdat de oude kapot is. Wij zochten voor je uit welke Sim Only provider dit jaar het beste abonnement te bieden heeft.

Wanneer je op zoek bent naar het beste Sim Only maandelijks opzegbare abonnement is het goed om rekening te houden met de volgende onderdelen:


• Prijs

• Bel, sms & internetbundel

• Internetsnelheid

• Netwerk

• Dekking

• Mogelijkheid tot maandelijks opzeggen

• Extra kosten voor een maandelijks opzegbaar contract

Beste Sim Only maandelijks opzegbare provider

Om te komen tot de beste Sim Only maandelijks opzegbare provider is er gekeken naar de bovenstaande onderdelen. Welke provider scoort er het hoogst en sluit dus het beste aan bij de behoefte van de consumenten? In het jaar 2016 is dat de provider: Tele2


De provider Tele2 heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Tele2 heeft een hoge internetsnelheid en biedt gratis een 4G snelheid aan. De provider biedt veel verschillende bundels aan waarbij je zelfs kan kiezen voor een internetbundel van 24GB. Ook is onbeperkt bellen en sms’en bij Tele2 zeer voordelig. Het enige nadeel van Tele2 is dat ze nog geen volledige dekking hebben in Nederland. Het is daarom aan te raden om te kijken of jij het snelle netwerk van Tele2 bij jou in de buurt kan ontvangen.


De provider Youfone komt op een mooie tweede plek. Ook zij bieden een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Youfone biedt een lage prijs en heeft daarvoor een super snelle internetsnelheid. Deze snelheid is zelfs de snelste van alle providers op dit moment. Het nadeel van Youfone is dat zij extra kosten rekenen voor zowel het 4G netwerk, waarmee je juist de hoge snelheid haalt van 256 Mbit/s als voor een maandelijks opzegbare Sim Only.


Ben is dit jaar op de derde plek geëindigd. De provider Ben is ook een voordelige keuze. Ook heb je bij Ben ruime keuze tussen het aantal bundels. Het nadeel van Ben is dat de internetsnelheid niet heel hoog is. Ook moet je bijbetalen voor het 4G netwerk en een maandelijks opzegbaar contract.


Ben je ook benieuwd hoe andere providers scoren op de belangrijkste onderdelen voor een Sim Only maandelijks opzegbaar? Hieronder in de tabel is te zien hoe de providers scoren op ieder onderdeel. De providers zijn op de juiste volgorde geplaatst, beginnend bij de allerbeste.

Provider

Prijs

Keuze bundel

Netwerk

4G snelheid

4G dekking

Extra kosten

Maandelijks opzegbaar

Logo Tele2

Laag

Hoog

4G

225 Mbit/s

93%

€ 1,00

Ja

Logo Youfone

Normaal

Normaal

4G

256 Mbit/s

100%

€ 2,00

Ja

Logo Vodafone

Normaal

Laag

4G

225 Mbit/s

100%

Geen

Ja

Logo Simyo

Normaal

Normaal

4G

150 Mbit/s

100%

€ 2,00

Ja

Logo T-Mobile

Hoog

Hoog

4G

120 Mbit/s

99%

Geen

Nee

Logo KPN

Hoog

Normaal

4G

150 Mbit/s

100%

Geen

Nee